♥hEy !♥

Me is BACK (^________^)!

✿ kamU yaNg chOmeL ! ✿

++ sTorey teLLiNg ++
Okehh .. no more searching for Mr. Ohsem
✿ Still ada folower ke belog ni ?? huu ✿ AnywAy, feeL frEe tO reaD :)✿ AssaLammUaLaikUm.

Friday, June 22, 2012

Subhannallah ... Miracle !

Assalammualaikum.

Agak kelamaan tidak menjejakkan kaki kat kapet kesayangan ni. Cehh! Ayat tak bleh blah. Wahuahua. Okeh fine! It's been so longgggg tak hapdet belog. Arghh! Nak kata sebok, tak juga. Buat buat sebok ada laa :P

lama tak hapdet! Sampai dah ada baby dah !

Semalam ingat nak hapdet. Tapi keadaan tak mengizinkan. Aisehmenn ^^.

Pagi tadi feeling sedih tu datang. Auww! Bukan pagi tadi jee. Dari semalam punya semalam puna semalam lagi. Huu. Adik dah dapat tawaran blajar Uitm. Sedih ar sebab tak da dah tempat nak meluah bagai. Tak dapat dah nak cerita cerita tentang aku, dia dan kamu :( Sunyi ar pas ni. Tak da dah nak lepak bilik sesama. Tak da dah nak masak sesama. Tak da dah nak bertepuk tampar sesama. Actually bukan ' Tak Da ' tapi JARANG dah.

Arghh! Stress macam ni. Huhu. Demi masa depan. Selamat menempuh alam Universitas ye adik ku ^^ I Lap Yuu. Simpan rahsia kita :P hehekk.

Sebelum berangkat ke kampus beliau nun jauhh di KayKay, sempat jumpa kejap. Tunggu bulan depan i datang jenguk u ^.^

Keajaiban!
soey! terlabik pulak :p eksaited sangat nak storey morey :)

Penah nampak kucing menyusukan tikus?? Miracle! Kompem tak percaya! Aku pun tak percaya. Macam kisah Tom & Jerry lah pulakkan. Siap boleh jadi kawan, gelak guling guling lagi kat tilam. Bhahaha.

Orang kata kalau benda macam tu jadi, tanda tanda nak kiamat lah tu. Almaklumlah, kita kan umat akhir zaman. Macam macam benda dah kita nampak jadi kat dunia ni. Banyak kesonsangan berlaku. Benda pelik pelik lagi. Subhannallah! Semua tu kuasa Allah.

Berbalik pada cerita kucing & tikus. Metro hari ni kompem dah kuar cerita pasal ni. Mula mula kawan cite, susah nak percaya. Okeh, petang tadi curi masa pegi tengok depan mata. BENAR TAK BOHONG! Aku biasa nampak kucing bawa bangkai tikus. Lain pula dengan yang ni. Siap susukan tikus! Tak mau cerita panjang. U oll tengok video nie sendiri okehh??

video
Maaflah, video tak bape nak ok sangat :]

video
bleh pulak nak berebut susu ibu yee :]

^^ tak mampu nak berkata kata :P

----------------------------------------

Orite. Nanti hapdet cite lagi. Bahan bahan tak sampai lagi. So kena tangguh cecite 17th June ari tu :) Daa.

[ Sempat lepak dengan IncikOhsemm petang tadi Hahakk ^__^ gedikgedik ]

Assalammualaikum ^______^
[ Like Kalau Suka . . . Terima Kasih Awak ^^v ]

1 comment: