♥hEy !♥

Me is BACK (^________^)!

✿ kamU yaNg chOmeL ! ✿

++ sTorey teLLiNg ++
Okehh .. no more searching for Mr. Ohsem
✿ Still ada folower ke belog ni ?? huu ✿ AnywAy, feeL frEe tO reaD :)✿ AssaLammUaLaikUm.

Thursday, March 29, 2012

Weekend :)

Links to this post
Assalammualaikum W.b.t

Hai .. baru minggu lepas mencoret .. laa nie nak mencarut pulak .. ehh, typing error ... mencoret lahh ^^v *sengajaa jee :P .. moga kalian semua sehat ye ^_^ .. tuan punye belog sentiasa sehat *walaupon kadang kala sakit, tetap nampak sehat .. cewahh ! berlagakk ! 


Hee .. entry kali nie cuma nak kongsi last weekend punya cite je ... aku kan jarang keluar rumah .. bila orang dah ajak tu, wa pun on jee ^^ .. *pada mereka-mereka yang nak ajak kuar, sile3x ! TAPI .... haruslah berjemaah .. baru afdal :) ..
uppss ! termerapuh sudaa :P ..

Okehh ! Last weekend (ahad), lepas setengah hari bekerja aku dengan teman-teman sekerja pi lah cuti2x Malaya kat Poring .. *aku tau, kau mesti tak tau apekebendenye tuhh ... Poring is tempat orang bermandi manda okehh .. hahakk ! Lempanggg c Bun2x ! ... ape susah, kau Google je Poring Hot Sping! 


Layan lahh gambar yang ta bape nak cun nie ...

baru sampai ^^

ni jambatan simen dah, bukan gantung kat pokok dahh .. ta best nyee :(

sekali lagi :P

itu kaka superdupervisor :P

sonok mandi manda ! kau jangan jeles ^^v

budak-2 ni wajib ikut! hee .. anak kepada supadupavisor :)

tu aku wiff dua beranak .. hee :P

sonok mandi .. tah tengok pe pon ta hengat :P

seyes! aku jeles tengok mereka berenang-2 ke hulu .. huhhh !

8 kaki tuhh ! aku yg masuk kompem ta timbul dah !!!

dari hujung ke hujung ! * hakk ! aku ta brani masok dalam kolam nie weyhh!

kau tengok! benda nie jerp aku dapat maen ! * kedalaman kolam ta silap aku 2.5 or 3.5 kaki jerr .. auww ! malu i @@

hamboihh! macam nak nari ballet pon ada .. hahakk ...

kau tengok! kau tengok ! ini mainan budak-2 !* sib bek gambar  tengah main menda alah nie ta de :P

nie baru HOT spring nama nye :)

muka aku memang ta banyak lahh ! hahaha ...
Baik lah. Mahap kerana gambar ta banyak. Almaklumlah, semua nak mandi, amek gambar pon sikit-2 saje. Yang penting ENJOY lebih okehh :)

Takat ni saje dulu nak mencoret! Nanti esok-2 aku cecite lagi ^____________^

p/s :

Sebenarnya, banyak lagi nak tulis. Memandangkan tajuk entry ni agak seronok tak seronok sikit lah kan, maka aku postpond cecite yang lain ke entry akan datang.
Hee. Mahap jika terOVER eksited or terOVER merapuh. hihikk ..

Assalammualaikum ^^

[ Like Kalau Suka . . . Terima Kasih Awak ^^v ]

Friday, March 16, 2012

Sepetang Bersama Mereka

Links to this post
Assalammualaikum W.b.t

selamat malam kepada kamu, kamu & kamu sekalian makhluk Allah :) di harap kamu, kamu & kamu semua sehat di samping keluarga, sahabat handai tidak dilupakan juga rakan taulan. ** ciss ! bukan sama ka meaning dia itu ??! . .

hee .. mahap lah, tergedik seketika :P . . haha . . mahap sekali lagi !

hari ini masuk kerja setelah bercuti selama 2 hari. aihh ! macam ingat-ingat lupa pulak cara kerja seharian . . haha . . ** mungkin sebab makan keropok yang dah bersemut kot . . dengan semut-semut skali masuk dalam mulut !


lepas habis waktu kerja, Alhamdulillah. Rezeki memang murah semenjak 2 menjak 3 menjak ini. ada saja jemputan ke majlis kenduri kendara. bak kata pepatah melayu . . .

Gendang gendut tali kecapi,
Kenyang perut kompem aku orang yang tersangatlah senang hati !

aku tau, ada yang jeles sebab asyik tau aku sejak akhir-akhir ni makan free saja. haha. orang dah ajak tak mau.Orang dah kenyang baru kata makan sendiri-sendiri lah !. wekkk! rezeki jangan di tolak derrr !

baik! layan lah gambar yang agak gedik ini ^_^

rakan sekerja merangkap supervisor tempat aku keja .. wiff her daughter & nephew :)

wiff Erna & niniey :)

Team Ranau Emas :P hee

oOh! itu aku yang agak chomel .. jangan jeles ^^

bajet chomel lah tu ! **actually, sejuk tahap gaban berada di puncak bukit .. perghh! best gilee ..

ini adalah driver kami ! bajet macho lah tu.. merangkap anak bulan tepat aku keja .. haha ..

oohh! aku lagi .. saja nak tunjuk gambar gunung kat blakang tuhh! abaikan manusia chomel kat depan tu :)

o0oh! kami cuma ................ sila isi tempat kosong okehh :)

cool saja kau ! ^^

otw nak pegi kenduri umah rakan sekerja .. sempat bergambar ngan dak niniey :D

motiff??! entahh .. nampak dia goyang-2 .. cantik!

oohh! mereka lagi .. rakan sekerja okehh ??! :) tunggu aku letak gambar dengan BF rasmi :P

baik! yang ini ada nampak macam kapel tak ??! hahaha :D

~ team kanak-2 riang Ranau Emas :P ~

ini SuperDuperVisor kami .. hehekk :)

last but not least . . aku yang seperti ikan yang tak bape nak buntal . . hahahahaha !

okehh ! itu saja gambar yang ada dekat aku . . selebih nya ada kat kamera kawan sorang . . nanti-2 aku upload masuk pesbuk okehh ?? ^^v

takat ni saja nak menghapdet belog ! *gedikss nak hapdet sebab ada gambar ! kalau tak da, haremm nak hapdet segumbira ini :P

selamat malam & selamat bertiduran kepada kamu, kamu & kamu sekalian ^^

p/s :

** dok lepak kat bilik, dengan sore " sayangggg ... anjeeee ! " hati meronta nak tengok muviee ape yang depa dok gelak-2 tengok ! . . tapi, mata dah berat ! tinggal sebelah lagi yang masih berkelip-2 . . sebelah dah tido dengan nyenyak nya ! - tipu !

salam sayang dari FatinJohnny (^_______________^)

Assalammualaikum . . 

[ Like Kalau Suka . . . Terima Kasih Awak ^^v ]

Thursday, March 15, 2012

Rindu Ku Terhenti . . .

Links to this post
Assalammualaikum W.b.t

. . hamboihh ! tajuk besar bukan main bermadah lagi. * itu semua hanya dusta semata-mata . . tolong jangan percaya =.=" . . Rindu tak kan pernah berhenti . . kan? . . ehee ^^ . .

hampir 4 bulan tidak ketemu ! Tuhan saja yang tahu perasaan hamba-Nya . .

* entry kali ini aku nak bercerita melalui gambar sahaja . . sile3x ! *

tiga dara pingitan .. cewahh :P
.. otw nak pi KayKay ^^ ..

mummy wif lil sis :)

anak dara yang gila glamourr ! ciss, perasan lebeyy :P

~ ta bleh blahh! nak jugee bawa teddy bear pemberian si jantung hati ! ciss .. i jeless yuu .. oleh kerana bear saya sangat besar jadi ta leh nak bawa !! huhh ...

ini budak yang dirindui selalu HELMI DANISH ! kitorang sampai je ta leh dok diyam2 ! siap breakdance lagi .. HEBAT !

~ erk .. malu lah tuu ^^ .. chomell :P

~ hee .. Danishh :)

on the way tooo Pantai !

wee ! sonok lepaking wiff sibling's & nephew .. walau ombak nampak ta bape nak beso ...* dek kerana cuaca macam nak hujan ... xleh nak mandi manda .. jellyfishh datang menyerang :P

Ya Allah ! ada rupa macam mak ngan anak tak ??!! .. hee ..

baikk adik2 ku ! kita berboria di tepi pantai .. hahaha ..

Subhannallah ! cantik sungguh matahari terbenam ... erk, ada macam pasangan kekasih ta ?? :P .. ala2 Ombak Rindu gitu .. hahahha ..

~ dey all paling eksaited okehh ! termasuk lah owner belog ini ^^ ~

~ adik2 sayang ! men kat tepi ja .. ombak besoo .. BAHAYA ! ~

~ budak kechik pandai PEACE ! ohh! chomel ! .. bekpess yukk :) ~

~ erkk .. enterprem ja dak kat blakang tuhh ! bajett chomel .. hahahahaha ~

~ kemain suke dia berlari2 anak ngan bear nie sambil jerit2 takut kena rebut orang ! GERAMMM jerp :) ~

~ er, nak enterprem jugeee ! hahakk .. :P ~

~ cuzen2 ku bermain dengan moto ! hambikk kau ! 5 orang skali nek ... ~

~ santai ja .. sukee :) ~

~ sayang kamoo ketat2x ! ~

~ tengok ar muka sedey die ! * mau itut bayekk yanauu ! .. nenekk mamy, mau itutt bayek yanauu ! * Ya Allah .. Tuhan je tau perasaan aku ble dengar die ckp mcm tu ! ase nak bawak lari ja budak nie .. tah camna keadaan dia tym kitorg blek tadi .. huhh ! air mata menitis dah lam kete .. cuma tahan esakkan je lagi ... :( ~

. . sedihh :( .. * menulis sambil menitiskan air mata teringat kat dia :( ... hmm .. sebelum balik tadi, tengok dia lari2 nak maen sorong2 troli ngan kazen yg kecik2 .. tetiba datang sorg nie g tumbuk mata dia .. dia pon berjalan ke arah aku sambil kata " aduhh ... aduhh ... ( sambil minta di dukung then peluk aku sambil kepala dia letak kat bahu :( ... huuu ...

sekian ... salam ...

p/s :

. . SANGAT RINDU KAT DIA :( ... spe nak bawa aku jumpa dia lagi ???!!!! .. huuu ....

[ Like Kalau Suka . . . Terima Kasih Awak ^^v ]