♥hEy !♥

Me is BACK (^________^)!

✿ kamU yaNg chOmeL ! ✿

++ sTorey teLLiNg ++
Okehh .. no more searching for Mr. Ohsem
✿ Still ada folower ke belog ni ?? huu ✿ AnywAy, feeL frEe tO reaD :)✿ AssaLammUaLaikUm.

Saturday, October 10, 2015

Assalammualaikum ..

Links to this post

okeh .. er ... rasa macam newbie la pulak kan. Dah berkurun tak update blog. Setahun nak ke 2 tahun la juga menghilang. Halamakk!

sejak update last entry dulu, dah tak sentuh blog dah. Walaupun rasa blog tak sefemes blog-blog lain, ramai juga viewer nyee ye dokk :P

Menghilangkan diri bukan bermaksud terus hilang. Kat facebook masih aktif cuma jarang lah hapdet. Almaklumlah ... tuan punya blog dah berstatus bini orang. Skali ngan nak jadi mak budak dah ^___^ Alhamdulillah. Sekarang nak hapdet pape tak boleh dah guna ayat-ayat gedik cendulu. hakhakhak! *sikit-sikit boleh kot :P*

 Hee .. baik lah. Nanti mencoret lagi.

Assalammualaikum.
[ Like Kalau Suka . . . Terima Kasih Awak ^^v ]