♥hEy !♥

Me is BACK (^________^)!

✿ kamU yaNg chOmeL ! ✿

++ sTorey teLLiNg ++
Okehh .. no more searching for Mr. Ohsem
✿ Still ada folower ke belog ni ?? huu ✿ AnywAy, feeL frEe tO reaD :)✿ AssaLammUaLaikUm.

Tuesday, December 13, 2011

~ MEMO for me . . ! hahaihhh ^^v ~

Links to this post

. . oOhh ! there's memo for u . . . . . .


. . err ! MEMO nie ade lekat kat blakang aku ke tiap hari aku g keje ??!!! . . seyessly, sangat terkezut + takot + ta senang ati + perasaan yang sewaktu dengannya ! . . 

. . . masuk nie dah 4 5 orang offer aku nak tolong antar blek ! . . erkk ?! . . esok2 korang jumpa aku, tolong inform kalau2 ada memo nie TERtampal kat blakang aku . . . . ! . . .

. . lagi2 abang POLIS ! . . kompem selamat sampai umah kalau mereka yg hantar ! hahaha . . . untunglahh an ade nak hantar . . muehehehe . . terima kaseh jerp lahh . . takot kang tolong hantar, hari2 plak nak hantar an ?! . . :P . .

. . . weee ! . . aku dah ade adek2 ! . . hehekk . . bukan adek angkat ( adek kandung kompen lah ) . . tapi, pelanggan yg kecik ta bape nak kecik dari aku lah . . sorang datang panggil kaka :D . . sorang g datang panggil kaka :D . . yg klaka nyerp, sorang datang dukung2 anak, stil panggil aku kaka :P . . aihh! tua ka aku nie ?! . . hohoh . . ta de ar, depa umo 18 19 20 dah b'anak pinak dah . . chomel jerp nengok :D . . 

. . hahakk . . okehh ! nak cite nie je dulu . . esok lusa i post2 entry new2 plak ea . . 

. . hahakk ! nak m'gewdikss an diri sat ! . . 


~ sekian terima chenta :P ~

p/s :

> mahapp ! t'gedik seketika :P <

[ Like Kalau Suka . . . Terima Kasih Awak ^^v ]