♥hEy !♥

Me is BACK (^________^)!

✿ kamU yaNg chOmeL ! ✿

++ sTorey teLLiNg ++
Okehh .. no more searching for Mr. Ohsem
✿ Still ada folower ke belog ni ?? huu ✿ AnywAy, feeL frEe tO reaD :)✿ AssaLammUaLaikUm.

Friday, October 14, 2011

"SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ..."



.. hyee3x ! .. nak bersegmen lagi ! kali nie nak join segmen a.NasZ plak (^______^) ..
** sebenar nya ta ajin nak join segmen² nie .. tp t'tarik wiff title segmen nye & ganjaran nye ( got more follower ! ) **
.. hee ! sape nak join, cuit kat ~> SINI <~ :) 
* will be closed on 16 Oct 2011 bersamaan hari Ahad pukul 11.00 p.m *

^^

.. okiess ! sebab² follow segmen nie, u oll sedia maklum lah an .. nak meramaikan lagi follower .. di samping itu, bleh merapat an silaturrahim sesame kite .. * kau kenal aku, aku kenal kau ar an ... (^_____^) ! * .. 
..walau pon entry² kat belog sye nie jarang di update or ceciter dalam nieyh kurenggss menarik, atleast nak m'kritik (mengomen) belog org sangat lah rajin ! .. hahakk :D

^^

.. soooooo, pada mereka² yg baru nak join or tengah join or yg dah join segmen tuhh, kowg ajin² an lah jari jemari yg chomel² tuhh g serang belog org laen okehh ?! .. 
* kata nak b'kawan an ? (^_______________^) *
.. dijamin korang akan diserang balik ! .. hahakk ..

^^

please take note :

serang mean korang ajin² komen belog mereka ! .. bukan serang nak cari gadohh ^__________^ !

[ ini bukan tazkirahh ! .. hihikk - ngaderk ! - ]

[ Like Kalau Suka . . . Terima Kasih Awak ^^v ]

45 comments:

  1. thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

    ni cadangan je. jangan marah ek? kalau remove word verification utk komen, lagi best diserang.

    hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. datang serang dr segmen en Nasz . hehe. follow u :))

    ReplyDelete
  3. hai..serang hendap dari segmen nasz...:)
    Happy blogging..

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  4. ok done.... ;) comeynyeee budak nie... :) jgn lupa follow akak ... (^_^)

    ReplyDelete
  5. singgah dan follow sini..
    jemput singgah http://zuraida-rahim.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Nasz : sesame :) ..

    Diyana Ali : hee ! thnX dear .. :)

    shiema sufian : saya dah serang awak dulu (^__________^) .. thnx sudi lw :)

    fieda : .. thnx :) .. saya dah serang kubu awk dulu :D

    marjan ibrahim : .. thnx flw akak .. dah flw belog akk jugee ^_* ... sye biase2 jerp :P

    zuraida rahim : oredy fllw u :)

    ReplyDelete
  7. salam,dr segmen sama..dah follow kamu..terima kasih dtg ke blog saya..

    ReplyDelete
  8. hallooo :)
    eyryn sudaa datang mau serang cnie ! *kebaboom !* hancuss blog awak..hehe..
    meh balas balik ! :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen sama
    salam kenal ^^

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  10. dtg serang balik .. dari segmen y sama :)

    ReplyDelete
  11. membuat serangan hendap dan memfollow blog awk..

    http://ainichedin.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  12. datang sini sambil serang blog ni !!

    KEBOOOM~

    haha...dh siap follow :)

    ReplyDelete
  13. serannggg.... proott..opps..sory... ^_^

    ReplyDelete
  14. SERANGGGG
    td tersilap..haha
    salam kenal..:)
    jom serang semua~~

    ReplyDelete
  15. hi singgah n follow sini jugak..dari segmen sama

    jemput singgah ke blog saye yg xsberapa tu ;-)

    ReplyDelete
  16. hi singgah n follow sini..dari segmen sama

    jemput singgah ke blog saye yg xsberapa tu ;-)

    ReplyDelete
  17. Eza BOOM BOOM datang bom blog awak!! Kebabooooommm….! Hehe, datang serang dari segmen Abang Nasz.. Nak kenalan dengan Eza?? Jom lawat blog Eza sat..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  18. datang sini untuk serang blog ni...
    peng !! peng !!
    kalau x keberatan folloe la blog ni

    http://eikin-leo.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    dh folloe blog awk :)

    ReplyDelete
  19. Bang Bang !! cikhoneybee dtg serang awk dgn pistol air.. kehkehkeh... cikhoneybee follow cini. salam kenal kembali :)

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html?showComment=1318645949416#c1758076230135115496

    ReplyDelete
  20. singgah sini sambil follow..hehe

    http://shazanidahisham.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. serang sini...dan follow sini...

    jom kita serang menyerang...

    ReplyDelete
  22. cik ana serang sini..
    weeeeeeeeeeeeeee~
    slm kenalan dr cik ana :P



    http://diary-kecilku.blogspot.com/





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  23. hi....nice blog...saye dr segmen yg sama...dah pun memfollowkan blog awak nie....salam kenal...

    kalau sudi follow ar blog saye yg tak seberape ==> http://nurain82.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  24. Datang nak serang ni!

    Salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  25. Ibu Alya datang menyerang dari segmen yang sama!!!! Kebabommm..!!! follow jgk sini :)
    Jom serang www.ziefauzi.com pulak..

    ReplyDelete
  26. woot woot...datang serang sini naik kereta kebal..hehe, salam perkenalan...nice blog.. ^^

    ReplyDelete
  27. singgah serangg cara baik...jom ke blog sy..ok.

    ReplyDelete
  28. singgah gak kat sini..silakan ke rumah sy..

    ReplyDelete
  29. serang!!!! hahahaha....

    jgn lupa join segmen ini ya :)

    http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/segmen-eida-arina-jom-berkenalan.html

    ReplyDelete
  30. name kita sameeee!!!! :)


    yarghhhhh!!!!!!!!!!!!!!!



    serang awakkkk!!!


    :0


    salam perkenalan dalam dunia penulisan ye...

    sudilah singgah blog saya plak and follow...

    :)

    ReplyDelete
  31. ok..da bjaye serang cni...meh serang cni plak :p

    http://gadisbiasebiase.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak serang n follow blog ni.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. hai!!!cikgu fad dtg nak serang!!!tapi peluru abis la..sakit2 badan ni kena serang(actually pnt byk sgt blog yg nak dijenguk)hehe....pape pun salam persahabatan eh..dengan segmen camnila kita dpt ramai kwn kan...jom kenal2...:):)

    ReplyDelete
  34. sorang....eh salah.serang

    http://ridzwanzones.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. seranggggg! serang dia sambil nek beskal.ekekee^^
    salam kenal yea~ Nice blog :D
    Jemput singgah yer,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  36. Datang serang n follow dari segmen yg sama
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete