♥hEy !♥

Me is BACK (^________^)!

✿ kamU yaNg chOmeL ! ✿

++ sTorey teLLiNg ++
Okehh .. no more searching for Mr. Ohsem
✿ Still ada folower ke belog ni ?? huu ✿ AnywAy, feeL frEe tO reaD :)✿ AssaLammUaLaikUm.

Friday, October 28, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

. a s s a l a m m u a l a i k u m . 

. . hai si cantik manis manje intan berlian . . tidak lupa si kacak jugee . . jom berkempen jup . .

~ tekan-tekan di sini ~
. . mungkin sye nie agak ketinggalan sikit . . dah b'puluh-puluh orang join, sye baru nak join di saat akhir . . huhukk . . wat ever . . . yang penting belog nie join gak an . . 

. . ALERT pada mereka yang kekurangan follower, sila-sila la rajinkan diri anda join kempen-kempen ( maaf, ini bukan kempen pilihanraya okehh . . ) or segmen-segmen tuk menambah lagi follower anda yerp . . 100% guaranti akan datang berduyun-duyun orang follow belog korang (^________^) . . 

. . haa, termasuk kempen nieyhh! kau tengok, bape ratus orang join, kompem korang akan dapat ratus punye follower ! . . hee . . 

. . untuk maklumat lebih lanjut, sila layari . . . . . . . . ehh, malas nak tulis pepanjang . . kelik jerp kat link bawah banner tuhh . . otomatik korang masuk belog penganjur :) . .

. . . baiklah . . setakat ini saja entry petang nieyhh (^_______^) . . .

. . selamat berkempen ! . .

[ Like Kalau Suka . . . Terima Kasih Awak ^^v ]

37 comments:

  1. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  2. salam..terjah dr segmen yg sama..thanx jengah blog...follow u...=]

    ReplyDelete
  3. hi...singgah dr segmen sama juga...dah follow..rajin2 la update,boleh singgah sini selalu k?

    ReplyDelete
  4. done follow
    happy blogging :)

    http://encikrudymenuliss.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html?showComment=1319787080991#c1548273539106305159

    ReplyDelete
  5. hai..i da follow blog u..sila la follow blog i plak k..dari kempen yg samer..TQ

    http://alkhattabbatik.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. follow blog ni juga jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. join segmen memang boleh tambah follower kita..boleh la kenal2 ngan yg baru dan lama

    hepi blogging ek ;)

    ReplyDelete
  8. Datang singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  9. hai...
    dtg jenguk sini...
    dah lama follow sini rupanya...=)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama n dah follow awk...tq follow yana ye...

    ReplyDelete
  11. membalas kunjungan anda!

    terima kasih! EBS Follow jugak... :D

    ReplyDelete
  12. dtg dri segmen same... sy folo awak... jemput2 lah ke blog sy pula ye

    ReplyDelete
  13. dr segmen yg camer..aten dtg membalas kunjungan

    thanks cyg <3

    ReplyDelete
  14. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  15. Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  16. dah follow awk..dari segme yg sama =)

    ReplyDelete
  17. saya dah follow...
    http://sharulizam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. terima kasih follow saya.saya follow balik
    salam perkenalan dr chea94.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. balas kunjungan serta follow!

    ReplyDelete
  20. tehaa dtg sini :) tehaa dr segmen Ben dan Lyssa !

    ReplyDelete
  21. tehaa dtg sini :) tehaa dr segmen Ben dan Lyssa !

    ReplyDelete
  22. balas kunjungan, da follow balik ^^

    terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  23. dah follow sini balik, tq sebab follow saya

    ReplyDelete
  24. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum...

    selamat berkenalan ..

    follow sini blk...

    ReplyDelete
  26. balas kunjungan dan follow kembali, tq..salam kenal dr Mrs Lurve.

    ReplyDelete
  27. salam..terjah kembali thx sudi mlawat blog sye =)
    n fllow mllow u back..

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete
  29. dah follow cni~feel free to follow me back ya?

    ReplyDelete
  30. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

    ReplyDelete